ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Πρόκειται για μικρά τμήματα που απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου (Νέα & Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά) και πραγματοποιούνται με τη βοήθεια συνταξιούχων ή εν ενεργεία δασκάλων και φοιτητών εθελοντών.

Τα μαθήματα δεν αντικαθιστούν τη δουλειά των δασκάλων στα σχολεία αλλά προσφέρουν στα παιδιά συμπληρωματική βοήθεια, ώστε να καλύψουν πιθανά κενά και να λύσουν απορίες.

ENGLISH CLUB

ΔΕΝ πρόκειται για μάθημα, ΔΕΝ έχει ασκήσεις, ΔΕΝ προϋποθέτει διάβασμα, ΔΕΝ χρειάζονται βιβλία, ΔΕΝ υπάρχουν θρανία και πίνακες, ΔΕΝ φέρνει άγχος για διαγωνίσματα και φυσικά ΟΥΤΕ λόγος να γίνεται για τελικές εξετάσεις.

Είναι ένας ευχάριστος & ξεκούραστος τρόπος εξάσκησης της Αγγλικής γλώσσας μέσω δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, αποκλειστικά στα Αγγλικά με τη βοήθεια Αγγλόφωνων εθελοντών.

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μικρό κύτταρο γνώσης και εκπαίδευσης για τα παιδιά της γειτονιάς. Προσφέρει μια διαρκώς αυξανόμενη συλλογή βιβλίων που απευθύνονται σε παιδιά από 6 ετών έως και εφήβους και νέους.

Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, παραμύθια, βιβλία Ελληνικής και ξενόγλωσσης παιδικής πεζογραφίας, μυθολογίας καθώς και κλασικά μυθιστορήματα.

To Top